دانلود مقاله خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص

بهترین فایل قابل دانلود و دریافت با موضوع دانلود مقاله خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص قابل مشاهده می باشد
دانلود مقاله خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص |1977142|yvzخواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص - word (..doc) - فایل وورد - عمران - عمران

نوع و پسوند فایل : word (..doc)

19 صفحه

مختصری از محتویات فایل :

‏14

‏1

‏عنوان تحقیق:

‏خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان

‏واحد درسی :‏ ‏ویژگیهای فیزیکی‏

‏استاد مربوطه:

‏ خانم مهندس لیلا زیرجانی

‏گرد آورنده:

‏حسین جدّی

‏پاییز 85

‏چكيده

‏2

‏3

‏اطلاعات موجود مبتني بر دانش امروزي، قدمت نان را تا 6000 سال قبل ت‏أی‏يد نموده و در بررسيهاي باستان شناسي دلايل غير قابل ترديدي در اين زمينه بدست آمده است. نان يكي از ارزانترين و ‏مهمترين مواد غذايي مورد استفاده انسان مي باشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگي در كشورهاي پيشرفته از ميزان مصرف نان كاسته شده است، ليكن نان هنوز هم بخش عمده اي از انرژي روزانه مردم كشورهاي مختلف و بويژه اقشار كم درآمد جامعه را ت‏أ‏مين مي كند (1).

‏تركيب آرد و كيفيت نان همواره تحت تاثير عوامل مختلف محيطي، توارثي و نوع فرآيندهاي عمل آوري مي باشند. از مهمترين فاكتورهاي م‏ؤ‏ثر بر تركيب و ويژگيهاي آرد و‏ ‏متعاقبا‏ً‏ كيفيت نان حاصل، درجه استحصال آرد مي باشد. در اين مقاله ابتدا به تعريف واژه درجه استحصال آرد و روشهاي محاسبه و تعيين آن پرداخته و سپس ت‏أ‏ثير درجه استحصال آرد بر تركيب و ويژگيهاي آرد (خاكستر، رنگ، رطوبت، پروتئين، فيبر خام، چربي، گلوتن مرطوب، عدد رسوبي، عدد فالينگ و اندازه ذرات آرد)، خواص رئولوژي خمير وخواص كيفي نان مورد مطالعه و بررسي قرار گرفته است.

‏مقدمه

‏بر اساس تحقيقات و بررسيهاي بعمل آمده، عمده ترين گروه غذايي در ت‏أ‏مين انرژي و پروتئين دريافتي در رژيم غذايي افراد كشور، نان مي باشد (1). بويژه اين امر در مورد اقشار كم درآمد جامعه كه غذاي اصلي آنها نان مي باشد، حائز اهميت است. با توجه به اينكه در كشور ما اكثريت مردم در سطح متوسط و‏ ‏كم درآمد جامعه قرار دارند، لذا هر گونه تحقيقي در رابطه با بهبود كيفيت نان در كشور ما كاربردي و مثمرثمر خواهد بود.

‏كيفيت نان تا حدود زيادي وابسته به تركيب آرد بوده و عوامل متعددي در اين رابطه تاثير گذار مي باشند. در رابطه با ويژگيهاي آرد، يكي از فاكتورهايي كه روي كيفيت نان مي تواند تاثير داشته باشد، درجه استحصال آرد

دانلود مقاله خواص رولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص ,خواص رولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص,دانلود دانلود مقاله خواص رولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص ,خواص,رولوژی,خمیر,و,کیفیت,نان,16ص

تصاویری از چند صفحه نخست فایل :

توجه فرمایید بدلیل تهیهی تصویر با نرم افزار های انگلیسی متن نمایش داده شده در تصاویر ممکن است دارای اشکالاتی باشد که در فایل اصلی این چنین نیست



مطالب دیگر:
📂طرح توجیهی تولید كامپوزيتهاي پلي آميد📂طرح توجیهی تولید فوم پلی اتیلن📂طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن📂طرح توجیهی تولید آنتیموان📂طرح توجیهی تولید سولفات آهن هيدراته📂طرح توجیهی تولید فلورین📂طرح توجیهی تولید پتاس📂طرح توجیهی تولید پرلیت📂طرح توجیهی تولید تالک📂طرح توجیهی تولید آزبست📂طرح توجیهی توليد فلدسپات📂بررسي رابطه منبع كنترل ( دروني- بروني) با عزت نفس📂شیپ فایل شهرستان های استان البرز📂شیپ فایل شهرستان های استان چهارمحال و بختیاری📂شیپ فایل شهرستان های استان اردبیل📂شیپ فایل شهرستان های استان آذربایجان شرقی📂شیپ فایل شهرستان های استان بوشهر📂شیپ فایل شهرستان های استان آذربایجان غربی📂شیپ فایل شهرستان های استان اصفهان📂شیپ فایل شهرستان های استان فارس📂شیپ فایل شهرستان های استان قزوین📂شیپ فایل شهرستان های استان گیلان📂شیپ فایل شهرستان های استان گلستان📂شیپ فایل شهرستان های استان همدان📂شیپ فایل شهرستان های استان هرمزگان